ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΣΠΟΡΟΦΥΤΩΝ
   
 

  Τα καλύτερα φυτά θα τα βρείτε μόνο σε μας!   
ΦΥΤΑ ΣΕ ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ 49 ΚΥΒΩΝ

Για δική σας ευκολία κατά το φύτεμα πιο εύκολη μεταφορά και πολύ πιο χαμηλή τιμή χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα των φυτών.
Στους δίσκους των 49 κύβων (φυτών) προσφέρουμε αρκετά είδη φυτών. Λόγω των χαμηλών τιμών, οι δίσκοι αυτοί χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες λαχανοπαραγωγούς. (Κραμβιά, κουνουπίδι, κουλούμπρες, κόλιανδρος, μαϊντανός, κρεμύδια, ρόκκα, σπανάχι, αντίδια, μαρούλι, κλπ) με άριστα αποτελέσματα.


 

  
ΦΥΤΑ ΣΕ ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ 36 ΚΥΒΩΝ

Λόγω των μεγάλων απαιτήσεων αρκετών φυτών σε θρεπτικά συστατικά, διαθέτουμε και το δίσκο με 36 φύτά (το συνηθισμένο) για ανάπτυξη σποροφύτων αγγουριάς, ντομάτα, πεπονιάς, καρπουζιάς, μελιτζάνας, πιπεριάς, κολοκυθιάς, φασολιάς, σέλινου κλπ. Πάντοτε με μέλημα μας να είναι όσο το δυνατόν πληρέστερος ο δίσκος με άριστα φυτά απαλλαγμένα από όλες τις ασθένειες.


 

  
ΦΥΤΑ ΣΕ ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ 16 ΚΥΒΩΝ

Το δίσκο των 16 φυτών ο οποίος δοκιμάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, εμείς τον διαθέτουμε εδώ και αρκετό καιρό. Τα πλεονεκτήματα του δίσκου αυτού είναι ακόμη πιο μεγάλα και δυνατά φυτά, έτοιμα να δώσουν καρπούς τουλάχιστον 1 μήνα πιο νωρίς από το κανονικό. Αυτό για τον παραγωγό σημαίνει μεγάλη οικονομία σε φάρμακα , λιπάσματα και άλλα έξοδα περιποίησης και ακόμα λιγότερες απώλειες λόγω καιρικών συνθηκών.


 

  
ΦΥΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΠΟΝΙΑΣ

Το φυτώριο μας δεν σταμάτησε στους παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής φυτών, αλλά προχώρησε και στην παραγωγή μπολιασμένων φυτών καρπουζιάς και πεπονιάς σε δοκιμασμένα και πιστοποιημένα από το Τμήμα Γεωργίας υποκείμενα.
Πάντοτε με την ιδιαίτερη μας φροντίδα για άριστα ΑΑ ποιότητας φυτά.

 

 
   

Ydrokal - COPYRIGHT (C) 2006
Website by Totalcy.com